Thursday, March 10, 2011

If You Dont Treat Herpes

Ravioli stuffed with asparagus in a saffron cream

yesterday with my mom I made these wonderful ravioli with wild asparagus, tAll collected from both my parents last Sunday. We have prepared very simply, to stand up to the taste of asparagus.

for pasta: fresh egg pasta


the ingredients for the filling we used: wild asparagus


salt pepper 1 egg yolk
'
egg 1 tablespoon Parmesan breadcrumbs



Pulito gli asparagi e tolta la parte del gambo piĆ¹ dura.
Li abbiamo cotti a vapore e tritati grossolanamente con un coltello.
Amalgamandoli con il tuorlo e un cucchiaio di pangrattato, un pizzico di sale, una macinata di pepe e abbondante parmigiano reggiano.



Per il condimento:
ho soffritto una
cipolla fresca
in poco
olio
, poi ho spento il fuogo ho aggiunto una philadelphia e un pizzico di zafferano e un pizzico di sale . Ho aggiunto poca acqua di cottura dei ravioli formando una cremina, nella quale ho fatto insaporire i raviolli.


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